top of page

KVANTTIHYPNOOSI

pexels-todd-trapani-1198828_edited.jpg
pexels-mo-eid-8347501.jpg

Kvanttihypnoosi on energiahoitomuoto, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Kvantti-istunto etenee korkeimman tietoisuutesi ja sisäisen viisautesi johdattamana. Kvanttihypnoosi on matka mielesi maisemiin, tarkkailemaan omaa itseäsi ja maailmaasi sielusi silmin. Kun keho on rentoutuneessa tilassa, mieli pystyy vastaanottamaan tietoa käyttäen sisäisiä/henkisiä aisteja: kuvat, äänet, emootiot, kehotuntemukset, selvätieto. Matka voi viedä sinut saamaan tietoa ja ymmärrystä omasta elämästäsi tai vaikkapa perheestäsi, puolisostasi tai työstäsi. Vastaten sinulle tärkeisiin kysymyksiin, jotka löytyvät sisältäsi, mutta jota tietoinen mieli ei pysty antamaan.

Mitä istunnon aikana tapahtuu

Käymme kanssasi lyhyeen keskustelun elämästäsi, sen verran kuin itse koet tarpeelliseksi, jotta saamme jonkinlaisen kuvan tilanteestasi ja joka auttaa varsinaisen istunnon etenemisessä. Monesti tässä vaiheessa sinulle voi ilmetä uusia kysymyksiä, joita haluaisit selvittää.

Tämän jälkeen johdattelen sinut rauhallisella äänellä erilaisilla mielikuvaharjoituksilla hyvin rentoutuneeseen tajunnan tilaan, jota kutsutaan Theta-tilaksi. Sieltä käsin pääsemme alitajunnan ihmeelliseen maailmaan, jossa korkeampi tietoisuutemme elää ja tietää meistä ihan kaiken. Tästä tilasta käsin pääsee tuomaan viestejä ja hoitoa unenkaltaisten mielikuvien, tarinoiden ja kehollisten tuntemusten kautta. Hoidon aikana voi kokea vahvoja energiavirtauksia, kehotuntemuksia, emootioita, sekä nähdä tai aistia monenlaista aina väreistä ja äänistä, kuviin, hajuihin ja makuihin. Istunnoissa tapahtuu se mitä hoidettava tarvitsee, ei välttämättä se mitä hän haluaa.

Intentio istunnoille on, että niitä ohjaa Rakkaus ja että niissä tapahtuu sinun korkein paras. Minun tehtäväni hoitajana on auttaa sinua luottamaan korkeimman tietoisuuden ohjaukseen. Ohjaajanasi en annan sinulle suggestioita, eli en pyri vaikuttamaan sinuun millään tavalla, vaan istuntoa todella ohjaa eteenpäin sinun korkein tietoisuus.

Istunnon jälkeen, käymme vielä läpi tuntemuksiasi ja ajatuksia/oivalluksia istunnosta. Istunto nauhoitetaan niin halutessasi puhelimeesi tai tietokoneen sovelluksella. Nauhoite jää käyttöön vain sinulle. Kun kuuntelet nauhoitetta myöhemmin, auttaa se vahvistamaan hoitovaikutuksia. Kuten muutkin tarjoamani energiahoidot, istunto on täysin luottamuksellinen.

Mihin kvanttihypnoosi auttaa

Kvanttihypnoosissa voidaan purkaa solumuistissa olevia traumoja, virheellisiä uskomuksia, vanhoja asioita, joita vedämme toisesta todellisuudesta tähän elämään. Kvanttihypnoosin aikana pääset katsomaan elämääsi ja sen haasteita täysin eri näkökulmasta, kuin miten se näyttäytyy sinulle päivätietoisella tasolla. Asioiden oivaltaminen on myötätuntoisempi ja rakkaudellisempi, jolloin myös syvä parantuminen voi tapahtua. Tässä tilassa kehon paraneminen onnistuu tehokkaammin, kun meidän tietoinen mieli ei ole häiritsemässä.

Kvanttihypnoosissa koetaan tarinoita eri aikakausilta (menneestä, nykyisestä elämästä tai tulevasta) oman sisäisen viisauden ohjauksessa.  Näillä alitajunnasta esiin nousevilla tarinoilla on yhteys henkilön elämään, esimerkiksi sen hetkisiin haasteisiin tai elämässä usein toistuviin teemoihin. Siten ne ovat sinulle merkityksellisiä tarinoita, joilla on tärkeä viesti. Kvanttihypnoosin aikana meidän on mahdollista tunnistaa ja vapauttaa esimerkiksi erilaiset ihmissuhteisiin liittyvät haasteet, elämäntarkoitukseen liittyvät asiat, eri elämäntilanteisiin liittyvät jännitteet, sekä pelot, fobiat ja muut haasteet.

Istunnossa koettavat asiat auttavat sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja elämäsi tarkoitusta sekä auttaa sinua löytämään yhteyden sisäiseen viisauteen, intuitioon ja luovuuteen. Jokainen istunto auttaa sinua liikkumaan kohti kevyempää, vapaampaa, itsesi näköisempää, omassa totuudessa elävää ja omien arvojesi mukaista elämää. Kohti sitä versiota, joka sinun kuuluukin olla. Istunnon tarkoitus on auttaa sinua muistamaan, kuka oikeasti olet ja valjastamaan oma potentiaalisi käyttöön.

Perinteisessä hypnoosissa hoidetaan usein oiretta, mutta kvanttihypnoosissa etsitään aina juurisyytä, jolloin todellinen parantuminen on mahdollista. Tällä halutaan varmistaa se, että alkuperäinen ongelma ei tule enää esiin tai oireile esimerkiksi jonkin toisen addiktion muodossa. Kvanttihypnoosi on energiahoitoa, jossa asiakas autetaan transsin avulla kääntymään sisäänpäin ja löytämään usein tiedostamattomat voimavaransa. Istuntojen kaksi tärkeää asiaa ovat oma motivaatio ja halu olla sisäisen viisautensa äärellä, sekä antautuminen prosessille, jolloin sinä luotat ja päästät irti kontrollista. Näin tietoinen mielesi/egomielesi ei ole vaikuttamassa prosessissa.   

Kvanttihypnoosiin valmistautuminen

Sinun on hyvä miettiä oma motivaatio ja miksi haluat istunnon. Voit miettiä, mihin elämäsi osa-alueille haluat saada vastauksia. Näitä varten voit halutessasi miettiä kysymyksiä, jotka voivat liittyä ihan mihin tahansa asiaan, esimerkiksi fyysinen vaiva, työ, ammatti, ihmissuhde, mennyt tapahtuma, merkitys, tarkoitus, valintatilanne jne.  Nämä kysymykset on tarkoitus esittää transsin aikana sisäiselle viisaudellesi. Voit keksiä yhdestä kolmeen aihetta, jonka ympärille haluat luoda kysymyksiä ja järjestellä ne tärkeysjärjestykseen. Jo nämä pohdinnat antavat oivalluksia itsestäsi ja laittavat prosesseja liikkeelle. Jo tässä vaiheessa, olet antanut alitajunnallesi viestin lähteä kulkemaan kohti eheytymistä.

Tällä hetkellä minulla ei ole vielä työtilaa, joten teen kaikki hoidot kotonani Vantaalla. Hoitoon on hyvä varata noin 3 tuntia aikaa.

Kvanttihypnoosi etähoitona

Kvanttihypnoosin voi myös tehdä etähoitona, jolloin tämä tapahtuu internetyhteyden välityksellä elektronisella laitteellasi, joko Skypeä tai Zoomia käyttäen. Tähän on hyvä varautua seuraavalla tavalla:

- Toimiva internetyhteys

- Sänky tai sohva, jossa mukava olla (+viltti/peitto)

- Rauhallinen tila, jossa kukaan ei pääse häiritsemään sinua

- Hyvälaatuiset kuulokkeet, jossa on mikrofoni

- Hyvin toimiva verkkoyhteys

- Elektroniset laitteen täyteen ladattu akku (väh. 3 tunnin käyttöaika).

- Elektronisen laitteen asettaminen niin, että koko vartalosi näkyy sivulta, jotta voin seurata ilmeitäsi ja hengitystäsi

Kävin kanttihypnoosi hoidossa ja kokemus oli mielenkiintoinen ja hoidosta jäi hyvä olo. Suosittelen lämpimästi hoitoa henkilölle, joka on avoin mielinen ja utelias uudelle tiedolle. Hoidossa selvisi paljon tietoa edellisen elämäni kokemuksista ja se auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin. Hoito suoritettiin ammattitaitoisesti ja asiakasystävällisesti. Hoidon alussa minua informoitiin laajasti hoidon kulusta ja siitä jäi turvallinen fiilis. Suosittelen hoitoa kaikille

Valtteri 29

bottom of page