top of page
IMG_6420[1]_edited.jpg

HEI SINÄ IHANA, SIELLÄ RUUDUN TAKANA!

Olen Klinta, energiahoitaja, kundaliini aktivointi fasilitoija ja kvanttihypnoosiin erikoistunut ohjaaja. 

Matkani siihen missä olen nyt, alkoi siitä, kun aloin tutustumaan sisäiseen itseeni ja aloin tietoisesti tiedostamaan omia ajatuksia, toimintamalleja, uskomuksia ja traumoja. Aloin käsittelemään kaikkia näitä asioita, erilaisia työkaluja käyttäen. Elin elämäni vaikeampia aikoja silloin, koska ei ollut helppoa kohdata omia mörköjä, jotka olivat muhineet sisälläni lapsesta asti. Saatikka myöntää itselleni asioita, joita olin kieltänyt koko elämäni ajan. Siihen aikaan koin sisälläni valtavaa yksinäisyyden tunnetta ja tunnetta etten kuulunut mihinkään.  Huomasin pian, miten paljon asiat rajoittivat elämääni ja se miten vähän loppupeleissä rakastin itseäni, oli minulle iso yllätys. 

Eheytymisen prosessin edetessä oma hermostoni alkoi herkistymään entisestään ja erilaiset tunteet tulivat pintaa helpommin. Itseluottamukseni vahvistui ja useat rajoittavat uskomukset poistuivat. Kaikki ne vastoinkäymiset, joita kävin läpi, vahvistivat minua ihmisenä. Silloin kun oivalsin myös sen, mitä rakkaus itseään ja kaikkeen ympärillä olevaan on, ymmärsin, että me kaikki olemme täällä rakkauden takia.


Missioni on tarjota apua sinulle, joka on avun tarpeessa ja yhdessä löytää juuri sinulle sopivan keinon päästä elämässään ylöspäin. Jokainen meistä voi elää juuri sellaista elämää kuin haluaa ja se on jokaisen ihmisen omissa käsissä mihin suuntaan haluaa elämänsä viedä. Löytämällä oikeat työkalut, voit mahdollistaa itsellesi kaiken. Se on niin mahtava tunne, kun saamme helpotusta ongelmiimme tai oivallamme joitain isoja asioita elämässämme. Se, että me uskaltaudutaan antautua tälle prosessille, on kauneinta mitä tiedän. Voimme kehittää itseämme loputtomasti, sillä prosessi on loputon.

KAP, kvanttihypnoosi ja energiahoito on ollut isona osana omaa henkistä kasvua, joista olen saanut apua sisäisten asioiden lisäksi myös ulkoisiin asioihin. Nyt minulla on mahdollisuus tarjota näitä työkaluja myös muille käyttöön, josta olen enemmän kuin kiitollinen. 
 

DSC_9028_edited.jpg

Taustani

Minulla on merkonomin, artesaanin ja tradenomin tutkinnot, jotka olen elämäni aikana suorittanut, mutta olen silti kokenut jonkin puuttuvan. Ihmisen mieli ja se miten toimimme, on aina kiehtonut minua ja olen aina tiennyt sisimmissäni, että universumi on paljon laajempi käsite, mitä oppikirjamme väittävät. Vasta sitten, kun aloitin sisäisen tutkimusmatkani itseni kanssa, aloin kyseenalaistamaan paljon asioita ja saamaan omia henkilökohtaisia kokemuksia, jotka eivät olleet linjassa uskomusjärjestelmieni kanssa.

Osan lapsuusajastani asuimme Venäjällä, jossa kasvoin ilman isää ja elimme erittäin vaatimattomissa olosuhteissa, äitini ollessa yksinhuoltajana kahdelle lapselle. Perheessämme oli sekä fyysisitä, että henkistä väkivaltaa, niin kuin monessa muussakin perheessä, jonka tiesin. Muutettuamme Suomeen sain kokea kiusaamista koulussa taustani takia, joka sai minut menemään kuoreeni entisestään. Alaikäisenä jouduin kokemaan sellaista, joka jätti ison haavan sisälleni. Raiskaus, josta soimasin itseäni pitkään. Ennen kuin aloitin eheytymisen matkani, olin sellaisessa elämäntilanteessa, jossa päihteet olivat alkaneet ottaa vallan elämästäni ja minun oli vaikea alkaa tekemään muutoksia, koska en löytänyt siihen tarpeeksi hyvää syytä.

 

Isoin käänne elämässäni tapahtui, kun sain tiedon odottavani esikoistani. Silloin tiesin, että monien asioiden oli muututtava radikaalisti, jotta voin tarjota sekä itselleni, että lapselleni tasapainoisen elämän.  Sinä hetkenä koin, että elämäni pysähtyi hetkeksi ja sain aikaa ajatella, sitä kuka oikeasti olen, mitä nautin tehdä ja mitä haluan tuoda tähän maailmaan. Se oli se hetki, kun minun sisäinen matkani alkoi ja loppua ei näy.

Sisäinen matkani avasi silmäni ja sydämeni uusille oivalluksille ja antoi minulle mahdollisuuden löytää kutsumukseni auttaa muita. Ihmisten auttaminen on ollut minulle aina luontaista, mutta olen kokenut matkani aikana, että olin itsekin paljon avun tarpeessa, jota en edes kunnolla osannut pyytää. Nyt olen oppinut tekemään sen ja haluan rohkaista myös muita tekemään samoin. Jokainen ihminen on sen arvoinen. 

Jokainen, joka on valmis voi löytää oman sisäisen tasapainon ja minä autan sinua siinä. Löydetään yhdessä sinun oma polkusi kohti henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tarjoan sinulle turvallisen ja luotettavan ympäristön, jossa voit rentoutua ja olla oma itsesi. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella siitä, mikä energiahoitomenetelmä sopii parhaiten juuri sinulle.

DSC_9040_edited.jpg

KURSSIT, JOTKA OLEN SUORITTANUT

bottom of page