top of page

KUNDALIINI AKTIVOINTI

DSC_9539.jpg
DSC_9548.jpg

Kundaliini aktivointi on energian siirtoprosessi, mikä tarkoittaa, että energia voi virrata koko energiakehon läpi ylhäältä alas, saavuttaen hermosto, kaikki energiakeskukset, meridiaanit ja jopa kudokset. Tämän energian luonne on älykäs ja trasformatiivininen, jossa yhdistyy kundaliini ja nondualismi. 

Kundaliinin eli elämävoimamme aktivoinnissa tapahtuu energian aktivointi- ja siirtoprosessi, jossa kundaliini energia ja syvä tietoisuuden tila ilmenee voimakkaina fyysisinä ilmauksina kehossamme. Kundaliinienergia sisältää laajan valikoiman taajuuksia, jotka edistävät henkistä kasvua ja vievät korkeampiin tietoisuudentiloihin.

Tunnilla makaat joogamatolla, musiikkia soitetaan ja minä kosketan tai osoitan eri chakra- tai meridiaanipisteitä kehossasi. Makaat silmät suljettuina, lihakset rentona ja antaudut prosessille ilman odotuksia. Mitä tahansa nouseekin esiin, anna sen nousta ja ilmaista itseään.

Mitä voit mahdollisesti kokea

Energian tunteminen: voit tuntea energian virtaavan kehossasi, sykkivän, luoden lämpöä, viileyttä tai muina lievinä kehollisina tuntemuksina.

Kehon liikkeet: Kehosi saattaa haluta liikkua vapaana. Saatat venytellä, tehdä erilaisia joogaliikkeitä, ravistelua tai jopa tanssia. Seuraa kehoasi ilman mielesi rajoitteita.

Emotionaalisten ja henkisten estojen vapautuminen: kehomme voi kerryttää tunteita sisäämme elämämme aikana ja nämä aiemmin estyneet tunteet saattavat haluta vapautua ja tulla esille. Saatat haluta huutaa, itkeä tai nauraa. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja erittäin tervetulleita.

Non-duality tila: voit päästä ykseyden tilaan, jossa autuus ja rakkaus virtaavat sinun kauttasi. Syvät oivallukset ja uudenlaiset näkemykset voivat herätä sisälläsi.

Visuaaliset kokemukset: kolmas silmäsi voi aktivoitua, voit nähdä kuvia tai visioita, valoja, värejä tai makuja sekä astaalimatkat on mahdollisia.

Kundaliini aktivoinnin HYÖTYJÄ

 • ​Selkeys suunnasta, johon haluat mennä

 • Koe enemmän harmoniaa itsesi sisällä

 • Muista todellinen itsesi ja tarkoituksestasi

 • Stressin ja jännityksen vähentyminen kehossasi

 • Tunteiden purkaminen ja traumakokemusten voittaminen

 • Rajoittavien uskomusten ymmärtäminen ja vapauttaminen

 • Rauhoittava vaikutus kokonaisvaltaiseen mielentilaasi

 • Tietoisuus kehosta, mielestä ja energiasta

 • Energinen olo

 • Kerrosten kuoriminen pois mielestäsi, tunteistasi ja hengellisellä tasolla

 • Eläminen tietoisuudessa sen sijaan, että toistaisit vanhoja kaavoja

 • Henkinen herääminen ja ykseyden kokeminen

Kuori kerros kerrokselta juurtuneita yhteiskunnan kylvämiä rajoittavia uskomuksiasi ja havaitse todellinen luonteesi. Koe syvä sisäinen totuutesi ja aidon itsesi.

Tämä on sinun prosessisi ja se on yhtä uniikki kuin sinä itsekin olet, joten myös se kirjo, jonka voit kokea, on laaja. Kun päästät irti kontrollista ja antaudut energialle, se voi viedä sinut syvälle omaan prosessiin. Luopumalla odotuksistasi astut antautumisen tilaan ja avaat itsesi uudella tasolla.

Kaikki, mitä tapahtuu istunnon aikana ovat vain ilmiöitä. Todelliset muutokset tapahtuvat jokapäiväisessä elämässäsi. Jokainen on herkkä tai vähemmän herkkä energialle. Jotkut tarvitsevat enemmän aikaa kuin toiset, se on vain ajan kysymys. Jokainen istunto on erilainen, ja voit osallistua joko yhteen tai useampaan istuntoon itsenäisesti. Mitä enemmän osallistut, sitä syvemmälle pääset tietoisuuteesi ja sitä enemmän avaudut blokeista ja rajoitteista. Saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen istunnosta, suositellaan osallistumaan vähintään 3-5 tunnille. 

Onko se turvallista?

Ehdottomasti on. Väistämättä, kun lukee kundaliinin heräämisestä netissä, voi törmätä teksteihin, jotka kertovat fyysisistä ja psyykkisistä ongelmista kundaliinienergian nousun seurauksena. Tälläisiä tilanteita voivat olla sellaisia kun kundaliinienergiaa nostetaan tahdon voimalla erilaisilla harjoituksilla, kuten erilaiset hengitysharjoitukset, kundaliinijooga, tantra tai chi gong. Nämä ovat valmistautumattomia kundaliinin heräämisiä. Kundaliinin aktivoinnissa ei tehdä mitään harjoituksia, vaan annetaan energian virrata ja liikkua vapaasti kehossa, jolloin se voi mennä juuri sinne mihin sitä sillä hetkellä eniten tarvitaan. Hermostomme on suunniteltu pitämään energiaa ja se haluaa virrata vapaasti ja esteettömästi kehon läpi. Kun kehomme vapautuu blokeista, myös meidän tietoisuuden taso nousee. Valitettavasti tässä yhteiskunnassa tietoisuuden laajentaminen pysyy yhteiskunnallisena tabuna, vaikka kulttuurit ympäri maailman ovat käyttäneet hallusinogeenisiä kasveja ja pyhiä seremonioita jo ajan alusta asti laajentaakseen tietoisuuttaan.

Kundaliini aktivointi on puhdistusprosessi. Mielihyvän tunteita saattaa tulla esiin, mutta myös tukahdutettuja ja vaikeita tunteita voi nousta pintaan kehosta. Tämä ei silti tarkoita, että nämä tunteet olisivat jotenkin epämiellyttäviä. Tunnilla luomme yhdessä turvallisen tilan, jossa jokainen voi rentoutua ja olla oma itsensä. Koulutettuna fasilitaattorina autan energian siirrossa, kun se ylittää oman kapasiteettisi. Luota aina intuitiosi ääneen - se kertoo sinulle, haluaako kundaliini aktivoiminen (tällä hetkellä) tulla koetuksi vai ei.

Tämä prosessi on ensisijaisesti hengellistä kasvua ja tietoisuuden laajentamista varten. Kuitenkin monet tuntiin osallistujat ilmoittavat fyysisestä parantumisesta vain yhden tai muutaman istunnon jälkeen. Tämä ei kuitenkaan ole takuu eikä aktivoinnin päätarkoitus.

Kuinka valmistautua tunnille?

Et tarvitse aiempaa kokemusta kundaliini heräämisestä tai sen aktivoinnista. Parasta on, kun tulet tunnille aloittelijan mielellä, ilman odotuksia, koska jos olet vastaanottavainen energialle, sillä ei ole mitään tekemistä kokemuksen kanssa. Kundaliini aktivointi on energiansiirto, jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään harjoituksia. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja pitää avoin mieli. Kyse on tuntemisesta, ei tietämisestä.

Ryhmätunti on upea tapa tutustua tähän energiaan ja aloittaa sisäinen matkasi – koe energia yhdessä pienen ryhmän sielujen kanssa ja tunne, että olet yhteydessä kaikkiin. Ryhmätunti on täydellinen aloittelijoille tai sitten kokeneelle säännöllisesti käyvälle, sillä jokainen kerta on erilainen. Ryhmätunnilla aloitamme ensin saapumalla ja virittäytymällä tunnelmaan. Alussa on pieni esittely, jonka jälkeen on tunnin mittainen energiansiirto ja lopuksi on vielä aikaa jakamiselle.

Suosittelen, että pidät taukoa ruoasta tai syöt vain kevyesti noin 2-3 tuntia ennen sessiota. Pue mukavat vaatteet, jossa on kiva olla ja jotka sopivat lämpötilaan.

Vaikka kundaliini aktivointi on turvallinen ja luonnollinen prosessi, se ei sovellu niille, jotka kokevat maniaa, paranoiaa, harhaluuloja tai psykoosia. Myös jos kärsit migreenistä, sillä tunnilla saatat kokea vahvoja valoilmiöitä. Tunnille ei voi myöskään tulla päihtyneenä. Jos olet raskaana viimeisenä kolmanneksena, suosittelen, että osallistut tunnille vasta raskauden jälkeen.

mitä voi tapahtua kundaliini aktivoinnin jälkeen?

Tunnin jälkeen voi tapahtua monenlaisia asioita, ensimmäisistä kundaliinin heräämisen merkeistä viimeiseen. Kundaliinin aktivoitueessa, se on energiajatkumo, joka sisältää laajan kirjon taajuuksia, jotka edistävät pääsyä korkeampiin tietoisuuden tiloihin ja edistävät henkistä kasvua perinteisten kundaliinin heräämisen merkkien lisäksi. Tämä prosessi vapauttaa blokkeja kehostasi ja yhdistää sinut korkeampaan itseesi, mikä on erilainen jokaiselle henkilölle. 

Online tunti ja miten valmistautua?

Online tunnit eivät juurikaan eroa kasvokkain pidettävistä ryhmätunneista. Joillekin ihmisille paikan päällä ryhmässä rentoutuminen ja energian vastaanottaminen on helpompaa, kun taas toiset rentoutuvat ja vastaanottavat energiaa paremmin kotona. Joillekin ihmisille verkossa koettu energiansiirto voi olla hieman lievempää, kun taas toiset kokevat sen yhtä voimakkaaksi. Aloittelijat saattavat tarvita muutaman online tunnin enemmän aktivoidakseen kundaliinin kuin, että he olisivat paikan päällä pidettävässä istunnossa.

Online tunnille tarvitset:

 1. Toimivan internet-yhteyden

 2. Zoom ladattuna tietokoneellesi, tabletillesi tai puhelimellesi

 3. Joogamaton tai peiton lattialla, jolla on mukava olla

 4. Hiljainen tila, jossa kukaan ei häiritse sinua

 5. Kaiutin tai langattomat kuulokkeet, jotka on yhdistetty Zoomin käyttävään laitteeseen (kaiutin suositeltava)

 6. Laita elektroninen laite niin, että koko kehosi on näkyvissä sivulta (tämä on tärkeää)

Tuntiformaatti:

 1. Zoom-linkki lähetetään sähköpostiisi

 2. Aseta joogamattosi ja web-kamerasi paikalleen vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua

 3. Kirjaudu Zoomiin ajoissa

 4. Tervehdykset ja lyhyt esittely

 5. Makaat selälläsi, minä laitan musiikin soimaan ja aloitan energiasiirron

 6. Lopetus ja jakaminen

Yksityiset tunnit

Kundaliini aktivointi on mahdollista myös kokea yksityisesti, jos sinun on vaikea rentoutua ryhmässä. Varsinkin ensimmäisellä kerralla voi olla vaikeata antautua prosessille, silloin yksityinen tunti voi olla se oikea sinulle. Opastan mielelläni sinua tällä saralla.

 

Oletteko suunnittelemassa kaveriporukan kanssa yhteistä kundaliini aktivointi tuntia? Tai etsittekö jotain erilaista tekemistä työpaikan TYKY-päiviin tai muihin tapahtumiin? Järjestän myös yksityisiä aktivointi ryhmätunteja.

 

Jos haluat yksityisen yksilö- tai ryhmätunnin, otathan minuun yhteyttä ensin yhteydenottolomakkeella, jossa sovitaan oleelliset asiat, ennen sessiota. 

Yhteydenottolomake

Kerro minulle tarkemmin, minkälaisen tunnin haluasit minun järjestävän

Kiitos yhteydenotostasi! Palaan mahdollisimman pian asiaan. 

En tiennyt mitä odottaa, mutta kokemukset siitä oli aika kirjavat, jopa ekalla kerralla. Ekana tunsin silmissä nykimistä, krampin tuntemuksia mahassa ja tuntui kuin energia yrittäisi tulla läpi sisältä päin. Säpsähdin muutaman kerran kun tunsin energian sykähtävän. Kädet nousivat pään yläpuolelle ja näin vihreätä valoa ja sen jälkeen terävän keltaista ja siinä samassa mun pää alkoi taipua sitä valoa kohti niin että olin niskojeni varaan. Kylmyys tuntui jaloissani, kun ei ollut sukkia jaloissa, mutta ajoittain sitä ei huomannut ollenkaan. Lopuksi tunsin kuinka energia liikkui ylös alas jaloissa ja vatsan alueella. Ylös noustessa, olin aika kuutamolla, mutta vähän sen jälkeen olo tuntui energiseltä ja vireältä. Aika huikea kokemus jo ekalla kerralla ja pitää joskus ehdottomasti päästä uudestaan 

Olli 30

bottom of page