top of page

ENERGIAHOITO

DSC_9456.jpg
pexels-arina-krasnikova-6998280_edited.jpg

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen energiahoitajat Oy:n kehittämä kattava energiahoitomenetelmä, joka palauttaa lempeästi, mutta tehokkaasti kehon ja mielen luonnollisen tasapainoon käyttäen useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Tässä energiahoitomenetelmässä paneudutaan kehon ongelmakohtiin, jossa tuloksena sinä voit saada apua vaikeisiinkin ongelmiin.

Mitä moni ei tiedä on se, että suurin osa sairauksista, joita meillä on, johtuvat kroonisesta stressistä, joka on biosähkövarausta kehossamme. Kroonista stressiä, joka on myös energiaa kertyy kehoomme koko meidän elämämme ajan ja siihen voi olla monia syitä mm. lapsuudessa tapahtuvat trauma, tapaturmat, tunnetaakat, ylisuorittaminen ja jopa perimät ovat kroonista stressiä. Kun kehomme on ylivirittyneessä sympaattisessa (pakene tai taistele) tilassa, tällöin kehon autonominen hermosto keskittyy tämän sympaattisen tilan ylläpitämiseen, jolloin energiaa jää vähemmälle kehon muuhun toimintaan kuten ruuansulatukseen tai paranemiseen.

 

BodyMind Energy Balancing hoidolla käännetään hermosto parasympaattiseen tilaan, jolloin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät. Hoito ohjataan vaivan syyhyn, eikä oireisiin ja sitä kautta saadaan nopeastikin pysyviä vaikutuksia.

Mitä BodyMind Energy Balancing tekniikoita käytän energiahoidossa?

1. Fyysisen kehon hoito (energeettinen jäsenkorjaus)

Ensimmäisessä hoitovaiheessa käyn kehosi mahdolliset asentovirheet, kuten erimittaiset jalat, lantion ja lonkan virheasennot, kallon luut sekä selkäranka. Nämä asentovirheet mitataan ja korjataan ilman vääntämistä. Virheasentojen oikominen perustuu syvien lihasten rentouttamiseen hermoston rauhoittamisen kautta energisoimalla. Erilaiset virheasennot voi aiheuttaa nikamien ja luiden väliin hermopuristuksia, jotka voi aiheuttaa monia oireita kehossa. Energeettisen jäsenkorjauksen lisäksi fyysisen kehon hoidossa hoidetaan myös elimiä ja umpirauhasia sekä tehdään kivunhoitoa. Jos sinulla on esimerkiksi kipuja alaselässä, fyysisen kehon hoitotekniikka on erittäin tehokas menetelmä siihen.

2. Energiakehon hoito

Energiakeho on fyysisen kehon energeettinen kaksoiskappale, kuin pohjapiirros, jonka päälle fyysinen keho on rakennettu. Energiakeho muodostuu energiakentästä, meridiaaneista ja energiakeskuksista, jotka ovat yhteydessä hermojärjestelmään. Energiakehon häiriöt aiheuttavat häiriöitä myös fyysisen kehon toimintoihin. Energiakehon hoidossa käyn läpi kehosi energiajärjestelmät puhdistamalla siihen kertyneitä energiatukoksia, jolla saadaan purettua stressiä hermostostasi sekä tunnelukkoja tai muuta häiritsevää tunne-energiaa sekä energisoin heikentyneitä alueita. Tämä aktivoi parasympaattista hermostoasi ja tehostaa sekä vahvistaa immuunijärjestelmääsi.

3. Tunnekehon hoito:

Tunnekehon hoidossa pääsemme hoitamaan kroonisten vaivojen taustasyitä. Kehoon varastoituneet negatiiviset ja ikävät tunteet saattavat aiheuttaa myös kehoomme erilaisia kipuja, jännityksiä ja muita vaivoja. Tunnekehon hoidossa puran näitä negatiivisia tunne-energioita, kuten ikäviä muistoja, fobioita, tunnelukkoja sekä traumoja käyttämällä EFT-tekniikkaa, joka perustuu psykologiseen akupunktioon, mutta ilman neuloja. Jos sinulla on jokin ikävä muisto menneisyydestä, joka nostaa sinulle edelleen vahvoja tunteita pintaan tai käyt tällä hetkellä jotain vaikeaa tilannetta elämässäsi esimerkiksi läheisen kuolemaa, tunnekehon hoito on paras hoitotekniikka näihin.

 

Näiden tekniikoiden lisäksi käytän myös monia muita Suomen energiahoitajien opettamia tekniikoita tarpeen mukaan. Hoitajana otan vastuun siitä, että kaikki mitä hoidossa tapahtuu, on täysin luottamuksellista. Haluan myös huomioida, että hoidossa tulee käsittelyyn vain ne asiat, jotka olet valmis ottamaan vastaan ja käsittelemään. Hoitajana annan täyden huomion ja tuen arvostelematta ja tuomitsematta.

Tässä energiahoidossa tuloksia voi tulla hyvin nopeasti, riippuen vaivasta ja sen kroonisuudesta, mutta yleisesti n. 3-5 hoitokerran sarja noin viikon tai kahden välein on suositeltava, jotta saadaan mahdollisimman tehokas hoitovaikutus ja pysyvämmät hoitotulokset.

Hoito soveltuu myös hyvin kaukohoidoksi etänä Zoomin kautta. Kaukohoitoon on hyvä varata rauhallinen tila ja noin tunti aikaa.

Tällä hetkellä minulla ei ole vielä työtilaa, joten teen kaikki hoidot kotonani Vantaan Kivistössä. 

Sain energiahoidosta apua vaikeaan elämäntilanteeseen ja stressiin. Tunsin kehon ja mielen epätasapainon ja mieltäni painoi ahdistavat ajatukset. Ennen hoidon alkua keskustelimme hoidon kulusta, mahdollisista vaikutuksista ja odotuksista. Hoidon aikana koin olevani turvassa ja omista tuntemuksista sai kertoa ääneen, joka lisäsi yhteyttä Klintan kanssa. Energiahoidon jälkeen mieleni on ollut tyyni, tunnen olevani henkisesti vakaampi ja vapautuneempi. Sain enemmän energiaa ja voimavaroja arkeen. Koen enemmän yhteyttä itseeni ja sisimpääni. Odotan innolla seuraavaa hoitokertaa

Oona 29

bottom of page